måndag 3 oktober 2011

Första och förhoppningsvis sista gången...

Puh, då var det avklarat- Oscars operation- allt gick bra. Sjuksköterskorna var mycket imponerade över att han tog den lugnande medicinen innan sövning genom munnen, det sa bara klunk, klunk. Innan vi åkte hem tog han också både Alvedon, klunk, klunk och Ipren, klunk, klunk...Superduktig! "-Man borde spela in en film av honom, för att visa hur det ska gå till..." sa vår sköterska Ella. Jättestolt mamma!


Denna vagnen gillade han att köra. Fram och tillbaka i korridoren...

Han har varit en riktig kämpe hela dagen. Först vaknade han lite för tidigt efter narkosen, då var han inte sig själv, gnällig, arg, slet och drog i droppslangen. Då fick han lite smärtlindring och jag lyckades att lugna honom och söva om honom, sen låg vi och mös/slumrade/sov ca en och en halv timme till på uppvaket- superhärlig förmiddag. Sedan rätt som det var, stack han upp huvudet och pekade mot fönstret "-È dé?".


Bollhav, bilar, flygplan- tack för att våra sjukhus är så väl riggade inte bara med mediciner och kunnig personal utan även det som gör det lite lättare för våra minsta.


Här under inverkan av lugnande medel, men det hindrade inte honom från att avverka hela sortimentet av leksaker nere på operation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar